Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Digital Storytelling

Digital Storytelling

Een verslag van de ervaringen met de nieuwe mogelijkheden om geschiedenis te achterhalen

Pittig2

Thomas van Luyn en Mike Bodde zijn weer begonnen met hun 'Mike&Thomas Show'. De Mike&Thomas show is een muzikale glamour/comedyquiz, waarin de gasten behoorlijk in de maling genomen worden. Het gaat helemaal nergens over, en dat is om een uur of tien 's avonds heerlijk... Wat Mike&Thomas te maken hebben met een stage bij het Nationaal Archief? Komt straks.

 

Vorige week besteed aan het uitwerken van het publieksonderzoek van Vingboons in de Kunsthal. Het is leuk om te merken dat je heel veel ervaring hebt opgedaan 'de eerste keer': het invoeren van de gegevens ging veel sneller (natuurlijk ook omdat er heel veel gesloten vragen waren en de enquete maar een velletje was in plaats van drie), en het op een logisch rijtje zetten van die gegevens ook.

De tentoonstelling was een succes! Meer vertel ik er niet over.

 

Vorige week gehoord waar iedereen in de klas een plekje heeft gevonden, en wat hij of zij daar doet, tijdens de stageterugkomdag. Jenny, ik ben jaloers op je: Geweldig om in Suriname een project te hebben!

 

Ook Diana heeft deze week kennis gemaakt met de onderdelen die een ProjectInitiatieDocument moet bevatten. We hebben gisteren het hele plan doorgelopen en besproken wat er in moet komen te staan. Aan het werk!

 

Thomas en Mike sluiten hun show altijd af met een 'wijsheid van de week'. Dat gaat dan zo: "En bedenk, lieve mensen, een olifant heeft ook maar twee oren".

Ik moest aan deze weekwijsheid denken toen ik de Prince2 manual doorbladerde op zoek naar informatie over het projectplan. Aldus:

 

En bedenk, lieve mensen:

EEN PROJECT IS SUCCESVOL ALS ALLE BETROKKEN PARTIJEN TEVREDEN ZIJN MET HET BEREIKTE RESULTAAT

 

 

 


<- Last Page :: Next Page ->